Strippari polttareihin vaimo saa vierasta

strippari polttareihin vaimo saa vierasta

Erotiikka kaupat eroottinen foorumi

Tiedät että mä mua ei kamerat haittaa mutta luulen että mies ei ole siihen välttämättä halukas. Vieraissa, tämä tositarina tapahtui jokunen vuosi sitten. Kauan ei tarvinnut odottaa, kun pienempikyrpäinen mies laukesi. Ja jotta rintasi suorastaan huutavat leipomista. Mietin, mitä sanoisin vaimolleni hänen tullessa vessasta, jotta hän suostuisi tähän juttuun. Kalu oli jo täysin juhlakunnossa. Samalla kuulin, kun toinen miehistä sanoi: Hyvä perse sulla.

strippari polttareihin vaimo saa vierasta

Enkä myöskän tuota läpinäkyvä paitaa. Vaimoni alkoi sillä välin pukeutua pvc-housuihin ja avokaulaiseen toppiin. Pian hän kai pätteli avonaisen oven nähtyän, että olin vessassa piilossa. Toinenkin mies näytti hetken katselevan rintoja. Hetken pästä hän kuitenkin jatkoi alapän kimpussa. Käykä jossain muualla vessassa. Hyvä idea, Elina totetaa. Kolme orgasmia yhtenä iltana, ei paha ei paha. Tehdänkö niin, että sä menet ravintolaan edellä, ja mä seuraan sua perässä? Menin heti hänen perässän takaisin baaritiskille.


Täydellinen suihinotto amateur live sex

  • Onko tavallista että miesten polttareissa on strippari?
  • Minusta lähinnä stripparit kuuluvat jenkki-teini-leffoihin, eikä niinkän oikeasti polttareihin.
  • Minua ei sinänsä häiritse asia, koska kyllähän katsoa saa vaikkei koskea.

Suomi24 treffit haku seksi lelut


strippari polttareihin vaimo saa vierasta

Mun piti voidella kulli jo pelkästän kun otin sen sisälle pilluun. Jatka vaan sen kyrvän imemistä, sanoi mies sitten. Mun täytyy nyt kyllä käydä tuolla vessassa. He molemmat näyttivät kävellessän koskettelevan vaimoni persettä. Kuulin, kun vaimoni mumisi jotain, mutta en saanut selvä mitä.