Seksi seuraa helsinki tissien väliin

Ne Luumäet, Luonteri Surf ja joukko alan bändejä mainittiin nimeltä, Pojat, Häiriköt, Himanes, Psykoterapia, Iskuryhmä, Kretiinit, Rantavahdit ja Klamydia. Tulee bändin kantopoikia vilusen näkösenä t-paidassa shortsissa ym, ja omistaja antaa huopia niille ja tähdettärelle, kun etelän bändi ei ollu varautunu. Danny Punk tulee olemaan ainoa artisti, jolta levylle tulee kaksi kappaletta. Laulajapakka tuntuu elävän vielä h-hetkilläkin. Onneksi siellä oli muita bändejä pelastamassa illan musiikillisen tarjonnan. (Hartza.10.15) *  *  * Erkko (kuva: Santtu Särkäs). "Viimeinen biisi

Seksi ilmoitus hanna partanen tissit

on tehty mun lapsille, kun luulin, että delaan" "Levyn tekeminen on ollu pitkä ja vastoinkäymisten värittämä prosessi. (23.9.17) *  *  * Tulevat ramopunkkiset keikat Haluatko keikan näkyviin tänne?

Bändi kulkee musiikillisesti Ramonesin ja Ne Luumäkien jalanjäljissä. Se on todella hyvä. (28.6.16) *  *  * Teijo ja Stindy tekivät Mopojen Änekosken comeback-keikalle. Lähinnä huolenaiheena, ettei syrjähyppynsä rockabili-musiikin suuntaan vie miestä pois elämän perusasioista. Uuden vuoden tienoilla sitten viimeinkin pästiin tositoimiin treenailemaan.

Alex Legend Veronica Vain The Wall Street Intern First DP!