Itsetyydytys foorumi vaimo nai vierasta

Vaimo vieraissa Keskustelu Anna Sillä oli naisia saunaillassa ja kysy vieläkö tekee mieli vierasta, ja mikä ettei. En arvannut että antaa kaaikkien naida muo, neljä eukkoo nai muo kimmakaverin katsellessa. Kun lähtivät oma halus pällä naida ja kyseli miltä vanhemman vittu tuntu, kiihottu kun mammat nai mua vuoron perän. Suosittelisin, ettet enä turhaan yritä tai voipi vaimo olla pian. Vaimolle vierasta sivu 5 Keskustelu Anna Keskustelu Pöyristyisin kyllä aika pahasti, jos mies tulisi moista ehdottamaan.

Naisten orgasmi puhelinseksiä

Vaimo vieraissa Keskustelu Anna Sillä oli naisia saunaillassa ja kysy vieläkö tekee mieli vierasta, ja mikä ettei. En arvannut että antaa kaaikkien naida muo, neljä eukkoo nai muo kimmakaverin katsellessa. Kun lähtivät oma halus pällä naida ja kyseli miltä vanhemman vittu tuntu, kiihottu kun mammat nai mua vuoron perän. Suosittelisin, ettet enä turhaan yritä tai voipi vaimo olla pian. Vaimolle vierasta sivu 5 Keskustelu Anna Keskustelu Pöyristyisin kyllä aika pahasti, jos mies tulisi moista ehdottamaan. Katoaisi kyllä kunnioitus ja halut aika äkkiä. Fantasina tommoista voi leikitellä ja vaikka kertoilla tarinoita, mitä on muka tehnyt, mutta toteuttaminen olisi silkkaa idiotismia. Jossain vaiheessa kun vaimo nukahti, laitoin sormeni hänen pillun huulille hitaasti.

Pian vaimonikin jo vapautui ja pian näytti jo siltä kuin vaimoni olisi koko ikänsä pidellyt vieraiden miesten kaluja kädessän. Kyrpä uppoaa syvemmälle ja kova lihavarsi levittä mennessän häpyhuuliani. Kai tästä tilanteesta on pästävä mahdollisimman äkkiä. Näytti heti, että miehet tunsivat toisensa entuudestaan, koska alkoivat heti jutella keskenän. Sitten terävä leuan sänki hioo reisiäni, kun kasvot tunkeutuvat takaapäin jalkoväliini. Ajelin kentältä kotiin Kauniaisiin ja tulin talomme pihalle. Vaimoni nukahti ilmeisen tyytyväisenä pian kainalooni. Paula sai runsaasti koskettelua ja selvästi myös suoria ehdotuksia tanssiessaan. Tämä lopetti hetkeksi naimisensa vaimoni peppuun ja työnsi sauvan vaimoni pilluun.Masturbointi videoita hot shemales


Vaimoni vilkaisi minun suuntaani ja nyökkäsin hänelle hyväksymisen merkiksi. Vieraissa, vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin. Eihän se niin pitänyt mennä. Tero on poikamies ja hän on viettänyt villiä sinkkuelämä pitkän. Vaimo tuli luokseni baaritiskillä ja näytti tyytyväiseltä. Mies nuoli pillua ja peppureikä ja rakas vaimo sai valtaisan orgasmin. Jonkin ajan kuluttua miehet ja vaimoni nousivat ylös pöydästä. Puisevan päivän pätteeksi hotellille ja sieltä uimahallille hieman rentoutumaan ja liikuttamaan puutuneita jäseniä. Hänen silmänsä olivat kiinni, suu hieman raollaan ja kielellän hän nuoleskeli huuliaan. Toinenkin mies näytti hetken katselevan rintoja.